Betet är slut, verkligheten är tillbaka

Efter betet blir det är många extra timmar i stallet, som tur är så har jag gjort bort allting så jag har ingenting kvar att göra! Men jag har smort, tvättat, städat, duschat , friserat och packat upp. Det känns så skönt att allt äntligen är klart och vi kan återgå till det normala. Nu är det bara gräsmagen som ska jobbas bort men det brukar gå ganska fort då Faxen är väldigt lätt att relegera i vikten, dvs han har lätt att gå och lätt att gå ner.

Nu i veckan så ska han inte gå för hårt, vi börjar lugnt och bygger sakta men säkert upp konditionen. Idag red Smilla ett lugnare dressyrpass och jag agerade som ridlärare för henne. Imorgon tror jag att vi sticker ut i skogen och galopperar på, kanske en sträcka på 2 km utan stopp. På fredagen är vilan inplanerad sedan ser vi vad som händer och sker. Kan också meddela att jag tror jag ridit färdigt utan schabrak på min nya dressyrsadel, nu har jag ridit en vecka utan schabrak. Kan hända att det blir någon gång till men annars tror jag att vi börjar använda ny schabraken!


Kommentarer
Postat av: Evelinn Bladström

Vill du vara med och tävla om "Veckans hästblogg" på min blogg? Vinnaren vinner en fet länk, beskrivning om bloggen och en hel del hästintresserade läsare. Är denna tävling något som faller dig i smaken? Tveka inte att anmäla, direktlänk: http://evelinnbladstrom.blogg.se/2013/august/vill-du-bli-veckans-hastblogg.html#comment

2013-08-14 @ 11:51:14 / URL: http://evelinnbladstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo