Hoppryttare

Nä nu är det nog verkligen dax att byta gren! Jag har till och med hoppat bana idag med Faxen. Smilla hade för ont idag för att rida så håller tummar och tår att vi kan åka till Boden i helg och tävla.

Tillbaka till hoppningen. I början så var hoppen så himla konstiga, jag hängde inte med alls vad han gjorde och hoppade ofta senare än vad han gjorde. Men sedan fick vi minsann ett hyfsat bra slut! Jag har inte hoppat en bana på ca 3 år och så sätter jag mig på Faxen som galant flyger över hindrerna som ingenting. Då blir man en riktigt stolt ägare! Hindrerna låg på 60-70 cm och på slutet hade jag till och med kunnat hoppa högre men gjorde det inte.

Och till råga på allt så har jag beställt ett mickelm träns åt Faxen. Han är känslig när det gäller munnen och jag har hört så mycket gott om det! Så 1500kr var det värt att lägga pengarna på, Smilla och jag delar också så det blir 750kr var, tjänar lite på det. Tror det här tränset kommer bli riktigt bra till Faxen, och förresten är det ju skit snyggt. Dock börjar jag fundera på hur hans vinterpäls kommer se ut i den...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo