Jag funderar på att byta gren

Skämt åsido! Inte tänker jag börja hoppa och skämma ut mig totalt för alla er duktiga hoppryttare, inte en chans! Dock så har jag hoppat 2 ponnyer idag och det är väl mer än vad jag hoppat på 1 år. Först hoppade jag ju Bralle som ni kommer ihåg men sedan var jag även tvungen att sitta upp på Faxen.

Det var nämligen så att Smilla for av så illa så hon inte klarade att sitta upp igen. Men ni kan vara lugna inget hände förutom en sträckt muskel. Man såg direkt hon började rida att han taggade, har aldrig sett han så het på hoppträning men idag jäklar vilken fart han hade! Han var så pigg men ändå gått så hårt, don't understand that horse...

I alla fall hon hoppade banan och alla hinder jätte fina sen kommer vi till kombinationen. Den hon är mest osäker på och så även Faxen. Och så här tajt mellan hindrerna hade hon aldrig hoppat, 2 galopsprång. Första gången - han hoppar första flyter sedan ut så mycket att han inte kan göra något annat än stanna. Smilla far av men väldigt lätt och skadar sig inte någonstans. Back on track, hoppar om den lägre höjd, funkar super. Höjer tillbaka samma sak händer - hoppar första dock blev det ett grodhopp. Smilla tappar balansen i landningen och Faxen flyter ut igen. Denna gång far Smilla över halsen och landar rakt på ryggen vilket gör att hon tappar andan och sträcken en muskel vid ländryggen.

Jag hoppar upp, gör skänkelvikningar i alla gångarter för att kolla sidorna. Allt flyter på som vanligt. Tar sedan tre gånger på låg höjd kombinationen igen för att få Faxen säkrare. Som vanligt på låg höjd så hoppar han även med mig på ryggen.

Nu ska Smilla ta varje gång hon rider nästan , skutta över den där jäkla kombinationen i låg höjd för att sen successivt kunna höja. Hon åker till Boden nästa helg och startar en LC och LD. När hon får upp förtroende för den där kombinationen tror jag det kommer gå galant för då kommer Faxen lita på henne direkt det vet jag! Så passet gick inte alls så dåligt som Smilla säger utan , VI behöver hjälpas åt att få bort problemet att han flyter ut. Men systrarna Åström klarar ju allt right? ;)

Han var nog för glad och pigg idag också, det blev inte så mycket kontroll på det hela. Men jag tycker passet gick bra, kunde gått bättre men livet ska ju inte vara en dans på rosor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo