Olika benskydd

Vi har tre olika benskydd till Faxen. Ett par som är med slit och släng alltså typ uterittsskydd, ett par tävling/träningsbenskydd och vanliga ridpass skydd. När jag rider dressyr för tränare lindar jag oftast om jag har matchande lindor, ibland kan de hända att jag använder damasker men har bara damasker till frambenen så det är väldigt sällan som de blir använda. Tänkte visa er vilka benskydd vi använder och gör en liten snabb recension om dem.
 
Lami-cell pro
 
Detta är vårat senaste köp inom benskydden. De är tänkta för att vara tävling/tränings benskydd inom hoppningen. Vi har inte hunnit använda de ändå så jag kan inte skriva så mycket om dem. Dock är de väldigt fina och har väldigt bra passform. De är även godkända för unghästar och kan köpas lite var som helst, vi köpte våra på Hööks.
 
Verdus pro classic
 
De här är våra vanliga ridpass skydd. Alltså rider vi med dem när vi inte rider ut. Dem är lätta att använda, knäppa och spänna åt. Jag tycker om dem och vill man satsa på ett par billigare verdus benskydd så kan jag rekommendera dessa starkt!
 
Equi-Guard
 
 
Sist men inte minst har vi våra uterittsskydd. De är relativt billiga och kommer från Hööks. Jag tycker de håller helt okej, vart själva tyget är vid kanterna så kan de bli noppigt osv. De ser helt enkelt ganska slitna ut efter ett tag , men för det priset så är benskydden helt klart värda pengarna och man får räkna med att det kanske inte håller högsta måttet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo