Rusticates Carlo

Idag har jag ridit min kompis ponny Rusticates Carlo även kallad Bralle. En väldigt känslig individ med mycket motor. När jag först satte mig upp så var han en aning spänd och ville gärna springa i stället för att gå. Men ju mer jag krävde av honom desto mer avslappnad och lugn blev han och mot slutet blev han till och med riktigt fin!

Jag jobbade mest med lösgörande övningar så han skulle slappna av. Han reagerade på minsta lilla rörelse så han är verkligen super känslig. HÖR OCH HÄPNA jag hoppade till och med 60 cm med denna fantastiska hopphäst! Oj vad han hoppar med ryggen och man märker verkligen att han är hopphäst in i benmärgen.

Något annat jag kom och tänka på vad Vikkans sadel Pessoa. Jag frågade henne om hon kändes sig framåtlutad i den här sadeln eftersom jag inte alls fick någon bra sits i den. Även hon tyckte man blev framåtlutad , så då antar jag sadeln gör mycket? Nu är ju detta en hoppsadel också vilket man bör tänka på. Men hon ska tydligen köpa en ny sadel till sin ponny då den är förliten för henne! Måste beundra Viktorias arbete med denna ponny som är lätt den känsligaste och piggaste hästen jag suttit på ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo