Välkommen till ännu en blogg!

Hej! 
 
Mitt namn är Lowa Åström. Under detta år känns det som jag haft 1000 olika bloggar och slutat på varenda en. Det har bara känts fel men jag hoppas jag återfår blogginspirationen när jag startar denna blogg, på egen hand. (Förhoppnings) för sista gången så säger jag att det hade varit super roligt om just du följer min resa mot toppen i dressyren med min D-ponny valack! 
 
Vem är jag? Jo jag är en sprallig 15 årig tjej som är målmedveten och satsar högt. Älskar att åka på resor och umgås med mina fina vänner. Så länge jag minns har jag hållt på med hästar, från att blivit ledd runt i skritt till att rida dressyrprogram och ha en egen ponny. Tävla började jag göra för 2 år sedan, först på klubbponnysarna Fox (R.I.P) och Daphne och för att sedan kämpa om segern med min egna ponny Faxen.
 
Faxen köpte vi vintern 2012, 3 december. Han är född 2002 och en riktigt pigg kille. Om jag skulle beskriva Faxen med ett ord så skulle det vara speciell, för det är han verkligen. Jag äger honom tillsammans med min lilla syster som hoppar honom (just nu LD-LC klasser) men självklart satsar dem högre. Mina mål med Faxen är att rida FEI dressyr, de åren som vi har på oss ska jag göra allt för att komma så långt som möjligt med min underbara ponny som inte går annat än att älska.
 
Hoppas ni gillar min blogg, och nu hoppas jag verkligen att jag blir kvar här! Annars slutar jag blogga helt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo