Kuriren

Hejsan igen! 
 
Det är ju någon vecka mellan inläggen känner jag.. Hehe mindre bra..
 

Kan dra lite vad som hänt sen jag sist bloggade:
 
- Jag har varit och tävlat
- Jag har köpt Back On Track stallbandage
- Jag har ridit ett wow pass för Eva
- Jag har ställt upp på en gymhkana tävling och så åka dit på lördag
- Fått mina älskade dressyrskydd
 
Tävlingen höll till i Luleå och kallas kuriren. En tävling som hålls varje år i november. Det var ett mästerskap vilket innebar att de som var med och tävlade skulle starta minst 3 klasser för att delta i själva mästerskapet. Jag startade två dressyr klasser, LC och LB + hoppade en LD+.  
 
I LC:1 tyckte jag att han var fin, han var avspänd, hade en fin takt genom pogrammet och klev på riktigt bra. Fick dock en kommentar över att han hade ett förlångt steg? Fattade inte riktigt det, alla har ju sagt att han har ett väldigt långt steg för att vara ponny. Men men bedömningssporter i ett nötskal. Men inte deppade jag för det fast vår icke godkända procent på 58.70%. Jag är nöjd, jag har helt fått bort att han slänger med huvudet på tävlingar och bara det känns som ett stort framsteg. Vi kämpar vidare, för jag vet att det är jag som spänner mig och tappar bakbenen. 
 
I LB:1 blev han lite spänd för att han såg en kamera som inte hade varit där förut och då vips var nästintill hela ritten förstörd för jag blev som en pinne. I denna klass hade han förkort steg, haha lite komiskt va?  Fick till en riktigt snygg halt om jag får säga det själv, fick även mycket beröm för det, synd att han vinglade alldeles för mycket mot domarbordet. Procenten i denna klass var urusla men han slängde inte med huvudet som sagt och bara det tycker jag är ett stort framsteg, det kommer vet ni ;)
 
I LD+ var han fin. Det är ryttaren på ryggen som inte vill att det går allt för fort så tempot tappas ibland.. Fick ett pet så 4 fel, synd att det var i grunden. Kan inte säga så mycket mer utan jag är nöjd här, vi är ju inga hopphjältar han och jag.
 
I överlag tyckte jag att tävlingen var super bra, duktiga och trevliga funktionärer, domare, annan personal osv. De får full pott. Var även jätte snällt att jag fick komma in och tvätta Faxens mugg också!  På Lördag åker jag till Luleå igen , denna gång med annan häst och andra kompisar. Ska bli roligt att delta i en annan tävling än dressyr eller hopp.. Spänki spänki! 
Vad charmiga ;) Undra vad jag håller på med..
 Älskade underbara ponny <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo