Effektiv

Hejsan mina vänner! 
 
En intensiv helg med alldeles för lite sömn har det varit. Red för Nizar på fredag och lördag vilket gick både upp och ner. På fredagen blev jag för trött mot slutet (vi red 1,5h) och orkade inte hålla ihop honom och även han lessnade och allt blev bara pannkaka. Någonstans där i mitten var jag riktigt nöjd över honom men sen sket sig min ridning och då vet ju alla vad som händer med hästen. För hästen är en spegelbild av ryttaren.
 

På lördag däremot gick det 1000 gånger bättre och jag var super nöjd över båda av oss. Har mycket kvar att tänka, träna och arbeta på men vad f-n någon gång måste man få berömma sig själv också. Nizar satt även upp idag för att rida igenom honom en snabbis och det gick väldigt bra. Han tyckte att han var väldigt annorlunda sen sist han satt upp , mot det positiva hållet! Alltid roligt att höra att man gör något rätt, fick även se vilken otrolig spänst min ponny kan ha, riktiga sprättiga och fina ben alltså! Så är både nöjd och missnöjd över helgen men varje gång han kommer upp så lär jag mig något nytt i alla fall, och det som värmde mest var när han sa "ge det ett år, sen kommer du slå ut alla". Jag vill, jag kan, jag ska.
 

Det är rätt intensivt nu några helger framåt, men denna helg ska han få ta det ganska lugnt och köra på mest uteritter. Får se om det blir någon träning för Eva då hennes 3 åringa häst kommer till stallet då men jag hoppas på det bästa, vi behöver all träning vi kan få innan kurirenspelen i Luleå. Så här kommer helgerna se ut:
 
v.43 - Lugnt
v.44 Klubbtävling
v.45 Kuriren i Luleå
v.46 Nizar 
v.47 Gällivare
 
Mest troligen så blir G-vare kanske inte då det är så himla tätt mellan tävlingarna och träningarna. Klubbtävlingen är ju dock som ett vanligt ridpass och inte så intensiva då vi endast kommer tävla en klass var. Vi får se men det kan hända att g-vare ryker! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo