Usch och fy

Idag red jag för Eva och det gick inge bra alls. Testade att rida med två-delat bett och jag tror det var den som var boven i det hela. Han bara sprang, sprang och återigen sprang. Kunde knappt göra skänkelvikningar, kunde knappt bromsa utan att sitta och hålla så man tappade andan. Inget roligt pass med andra ord...
 

Det två-delade bettet åker längst in i hyllan och kommer användas till ledtränset endast. Jag tar återigen tillbaka mitt gamla hederliga tredelade eggbett. Nizar tyckte ju att jag skulle ha rörliga ringar till honom, och tro mig jag har verkligen testat och försökt. Även testat ett vanligt tredelat bett, men det är helt enkelt med eggbettet han går bäst på. Sen om det är mildare eller en aning skarpare (alla har delade åsikter om detta bett) så är det, det bettet som funkar för oss. Känslan när han bara flyger fram i traven är ju bara fantastiskt! Får prata med Nizar nästa gång han kommer upp och säga att det här är det bett som funkar bäst för oss..
 
Känns väldigt bra också att det inte gått så där perfekt bra på länge då jag tävlar om 3 veckor. Ska hoppa för Anna på söndag och träna för Eva på torsdag igen.  Måste komma ihåg och fråga henne om hon kan ta mig 2 gånger till innan kuriren, vi behöver all träning vi kan få.. Nä usch måste skaka bort den här jobbiga ångest fyllda känslan att jag är sämst på att rida och vi aldrig kommer komma någonstans. 
 
För jag älskar ju denna underbara varelse, fast vi har våra problem. Vi löser ju dem tillsammans liksom, han och jag together, det tar bara en aning tid. Men det ska det ju också. Ungefär så här såg vi ut idag. Lite oslipade och ojämna. Hoppas att det var bettet som var boven. 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo