Dressyrpass för tränare

Det är så skönt med inga måsten, bara känna att livet flyter på och nästintill är perfekt. Dock så skulle det ju inte skada om jag bloggade mer, jag vet jag ska göra det bästa jag kan.
 

Idag red jag för första gången efter sommaren för Eva, och oj vad bra jag tyckte det gick. Vi red ju på fotbollsplanen där Faxen har lätt att bli okoncentrerad utan goug tygeln och hela tiden var han väl inte med mig , men för det mesta var han där och lyssnade på mig! Eva tyckte också det blivit stor skillnad på honom då det förut tog 1timme och rida genom honom och nu tog det inte ens en timme innan vi avslutade passet. Förstår ni vilken skillnad det blivit på honom? Roligt att själv höra vilken förändring det blivit på honom!
 
Vi jobbade på med förflyttningar, tempot och samling. Och så fick vi en jätte jobbig övning. Jag skulle korta galoppen och minska volten så mycket som möjligt och Eva beskrev känslan som stilla stående. Efter att hållt i för kung och foster land i några minuter var mina armar spagetti. Men vi fick till några språng där som var riktigt bra, blir roligt med detta som fortsättning för att se ur det urartar sig. Tror detta kommer bli skit bra, och Faxen känns bättre än någonsin, tror ni jag längtar för att visa upp honom för Nizar näst nästa helg?
Har dessutom fått ett nytt objektiv som tar såna här snygga rörelse bilder- big like!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo