Hopptävling i Boden

Jag åkte till Boden på fredag och var där till söndag för det vare hopptävlingar. Smilla var inte helt ok än i ryggen så det var jag som fick ta över denna gång. Så vi strök oss från LC och hoppade bara LD på lördag och LD + på söndag. 
 

Inte för vara sån nu så är jag vääldigt nöjd. Dessa människor som hoppade nu har egna ponnysar som de hoppar med ungefär 1 gång i veckan ,sammanlagt (nu) så har jag hoppat Faxen 6 gånger. Slutade med hoppning gjorde jag för tre år sedan också, hehe.
 
LD
 

Vi fick ett litet problem med oxern på framhoppningen men löste det ganska snabbt när vi hade kommit den 2-3 gånger. Han hoppade nämligen för stort och sen kom han för nära men nog löste vi det till slut. På banan var han super fin , något segt tempo hade vi men det var ju mitt fel eftersom jag inte ville driva för mycket. Trodde det gick fortare än det gjorde. Åter till banan, vi 0 och om ma n hade räknat med tiden så skulle jag komma fyra. Så helt ok för att vara första hopptävlingen någonsin!
 
LD +
 

Framhoppningen var inget problem alls idag. Vi bara flöt på och valde att inte hoppa så mycket. När vi kom in på banan hade jag bra tempo runt hela banan, kunde gått något fortare enligt min syster men det får hon sköta själv när hon hoppar ;) Dock var tempot för dåligt till första hindret och han fick en låg form innan hindret så vi petade en bom. Synd för annars hade jag kommit trea men kom nu fyra och fick placering! Så två rosetter har fått följa med oss denna helg och det är väl hyfsat bra med tanke på två starter, eller vad säger ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo