Jag är lycklig

Ska börja med att säga att jag blev så glad idag när jag loggade in på bloggen och fått en sån här fin kommentar:
 
Bra inställning Lowa, med den kommer man långt! Att inse att man kommit långt, vilket du gjort, men ändå vara ödmjuk och inse att det finns mycket att träna på. DET är stort! Man blir aldrig fullärd! Du gör ett kanonjobboch det ärså kul att vara med på den resan! 
 

Blev helt varm i hjärtat av det och nu känner jag att jag har blogglust till 1000 så förvånas inte om ni får inlägg varje dag och kanske flera stycken till och med!
 
Kan börja med att säga att lördagens dressyr pass för Nizar gick skit bra. Just nu jobbar vi så mycket som möjligt med min sits innan vi går över till själva arbetet från Faxens sida. Citat från Nizar : "  Du kan inte lära hästen dressyr, du måste lära dig rida". Nu menar han ju inte att man inte kan rida, men rida på rätt sätt. Lite svårt att förklara men man fattar om man hör när han pratar. Faxen var i alla fall gudomliskt mjuk, lyssnade till 1000 och allt var allmänt bra. Fick riktiga bra stunder själv med mina för låga händer! Jag känner att vi utvecklas sakta men säkert och jag längtar redan till Eva och Nizar träningarna!
 
På söndag hoppade Smilla och det gick också bra, inget stopp ingenting, så fin! 
 
Att träna på tills vi ses nästa gång - tempoväxlingar, övergångar, fart i galoppen!  Tror Faxen var lite trött på söndag och därför lite segare, men helt klart en sak vi ska öva på, fart i galoppen. Han är ju inte seg, men han galopperar inte av sig själv eller hur man nu ska säga.. Haha flum!
 
Bjuder på denna söta bild, hihi ;)
 

Kommentarer
Postat av: Tuuli Elmgren

Sv; Åh tack så mycket!

2013-09-23 @ 22:07:50 / URL: http://tuulielmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo