Jag är så lycklig och jag är tillbaka!

Jag är så otroligt glad så jag spricker av glädje! Ni kanske märkt att bloggen legat vääldigt off? Berodde på att min hund blivit sjuk och vi var tvugna att vänta på ett eventuellt tungt beslut. Men det blev ett väldigt postivit besked och igen kan nog vara gladare än vad jag är just nu! LYCKA LYCKA LYCKA, kan knappt kontrollera det jag skriver, haha.

Faxen fronten dessa dagar då. Fredag dressyrbedöming LB:1, gick apdåligt. Det är något som händer när vi tävlar, mycket beror det på mig men Faxen känns inte som sig själv när vi väl går in på banan. Men förmodligen är det mitt fel då jag måste lära mig slappna av mer och rida som jag brukar göra. Slängde med huvudet och jag fick noll kontakt ungefär så kändes det, och det var det vi fick på vårat protokoll- orolig form. Fast vi fick mest 5:or och det förvånade mig då det kändes som vi kanske skulle få 3-4. Fick endast en 4 och resten 5-6. Blev väl mest besviken då han går så himla bra på träning och aldrig slänger med huvudet då och sen så på tävling, BAM! Får träna på att tävla helt enkelt, åka på alla möjliga dressyrtävlingar i norrbotten som finns.

Var på dressyrtävlingarna hela helgen och måste säga att det var grymt fina ekipage där. Fanns en och en annan drömhäst där borta.. På lördagen fick Faxen ta det lugnt och vi testade nya hoppsadeln på honom som verkar passa honom alldeles utmärkt, och på söndag hoppade Smilla för sin nya tränare Anna med nya sadeln. Igen öm rygg så allting är helt enkelt perfekt just nu. Jag är så glad som jag kan bli , bästa djuren, bästa vännerna, bästa familjen ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo