Måndag

Äntligen börjar bitar falla på plats! 
 

So provet idag gick väldigt bra, så jag hoppas jag bedöms på den känlsan jag har. Nu har jag bara spanska, engelska och No kvar då jag gjorde syslöjdsläxan idag. Nu ska jag göra klart spanskan för att sedan kunna satsa fullt ut på NO:n och engelskan. 
 
Faxen infon då : Idag red vi mest troligen sista gången i Jukkas. Red först till fotbollsplan och travade, galopperade en snabbis där innan jag skrittade ut på en riktig långtur. Ville bara ta det lugnt och titta på allt för sista gången, haha lät helt deppigt... Ponnyn var som vanligt glad, lite över energinerad och tittig men annars gick det prima perfekto.  Känns helt hemskt att sista gången rida i Jukkas , alla fina ridvägar osv men samtidigt vet jag ju att vi kommer utvecklas 1000 gånger mer på klubben. 
 
Imorgon ska vi släppa ihop de nya hagkompisarna, Willow, Puzzel och Bralle. De ska få stå tillsammans i en stor hage, ha tillgång till slowfeeding och vatten året om. Tror verkligen detta kommer bli skit bra och alla hästarna kommer nog trivas. Älskar också att hagtiden blivit mer så hästarna får stå ute från 8! Det gillar vi och speciellt hästarna!
 
Faxen ihop släpp på bete med Red Nec Fox.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo