Perfektionist

igår så var Faxen varm i ett bakben, paniken som uppstår. Som tur över reagerade jag som vanligt när det gäller faxens hälsa och idag mådde han prima perfect. Känner ni igen den där överbeskyddande känslan? Men vissa gånger kan det ju vara bra att man är över noga , för du kan ju hjälpa din häst. 
 
Idag var det i alla fall Nizar. Igen wow känsla men det gick inte heller dåligt, utan något mitt i mellan. Har så himla mycket som jag måste jobba med min överkropp bl a axlar och mina händer som blir för låga. Men I working on hit och hoppas se ett riktigt bra resultat innan 2013 är slut. Imorgon ska jag även rida i hoppsadeln istället för dressyr sadeln, har inte någon exakt förklaring men det var något med känna och skänklarna. Där rök morgondagens outfit, tur att man heter Lowa i dessa lägen och är så påhittig att vi lyckas knapat ihop en outfit till imorgon. Feeling smar!
 
 
Nizar tyckte i alla fall att han var som en helt annan ponny så något rätt måste jag ju göra ;) ser emot morgondagens pass och just nu ligger säkert Faxen och sussar i gäststallet, ha det bra!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra inställning Lowa, med den kommer man långt! Att inse att man kommit långt, vilket du gjort, men ändå vara ödmjuk och inse att det finns mycket att träna på. DET är stort! Man blir aldrig fullärd! Du gör ett kanonjobboch det ärså kul att vara med på den resan!

Svar: Åh tack gud vad glad jag blir! <3
lowaastrom.blogg.se

2013-09-22 @ 17:17:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo