Kommer ni ihåg mig?

Hejsan mitt namn är Lowa och jag har en ponny som heter Faxen, kommer ni ihåg mig?
 

Jadu här var det himla mycket damm som jag tycker ska dammas bort lite grann iaf! Vad har ni haft för er på den sista tiden? Jag anar  att ni kanske undrar vad jag har gjort då, och jag har väldigt bra nyheter! Faxen och jag har tagit 100 steg frammåt och ridit LB på 66,69% som rekord hitills, vi har även startat en LA:1 på 59%. Jag är så lycklig och varje dag är det roligt att sitta upp på denna häst och bara rida, kunna rida som jag vill också. Jag har han precis där jag vill ha honom nu och det går faktiskt riktigt bra. Tävling i Umeå 6/6 väntar på oss också, då jag startar LB,LA och LB. 
 
Som vanligt har jag ridit för Eva, men jag har även börjat rida lite smått för Anna Bergstedt. Det är en tjej som har flyttat upp från Umeå och tävlat riktigt högt på sin förra häst som nu tyvärr är avliden. Det är riktigt roligt att rida för alla mina tre fantastiska tränare och faktiskt kunna tänka på annat än vart Faxens huvud är. Nu tränar vi på en massa roliga saker och jag tycker det är riktigt kul att se framstegen vi gör hela tiden!
 
Skoltrött som attans är jag, nu pratar jag spyless. Funderar hur jag ska ta mig igenom denna termin men snart är påsklovet och då är det bara att andas och ta ny steg. Denna vecka bjuder på 2 prov på måndagen, nationella prov i no på tisdagen, fjällsäkerhetsdagen på onsdag och boliviabasaren på torsdag. Minst sagt en stressig vecka och jag vet inte hur jag ska hinna plugga till allt och grejja allt men jag måste få det funka! Hatar att vi håller på med massa saker på sidan om nationella. Allt blir ännu mer stressande och jag får halvt panik för jag vet inte hur jag ska hinna. Ibland hade det varit skönt att vara den eleven som inte var allt för brydd om sina betyg, men nu är jag inte en sån. Men men, jag är glad och lycklig och livet är på topp :D
 
Bjuder på en bild på Smilla och Faxen som det också går väldigt bra för! LB debuten är nog inte allt för långt borta för de heller. Jag ska bli bättre på att fota när jag rider för jag har mest filmer, men det ska bättras! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo