2013/2014

Igår var det ju nyårsafton och den kunde inte spenderas på ett bättre sätt. Var med sjukt roliga människor och jag älskar var och en av dem. Vi hade väldigt roligt, vi stack på stan och kollade raketerna vid tolvslaget för att sedan gå hem till mig och spela spel och bara mysa på. Igår kväll var lätt en av de bästa kvällarna på väääldigt länge, som vi skrattade. Sen sov tjejerna över hos mig medans killarna gick hem, vi var först i säng typ vid 5 så det känns lite om jag säger så. Speciellt om man har en kompis som har tvångsyndrom att vakna innan 12 typ...
 
Let's talk about 2013 - Ett av det bästa åren i mitt liv faktiskt. Jag har fått lära känna en helt otrolig individ som jag tillsammans har utvecklats med. Lärt känna nya personer och kommit närmre andra, lämnat allt negativt bakom mig. Jag har levt mitt liv som jag har velat och nästan allt har gått sin väg. Det kan kanske även hända att en kille har blivit inblandad i mitt liv.
 

Let's talk about 2014- Detta år ska bli mitt och Faxens år har jag bestämt. Jäklar vad vi ska kämpa alltså, blod, svett och tårar liksom. Ska fortsätta vara med mina underbara vänner och jag tror detta år kommer bli det bästa hitills! 2014 LET'S KICK SOME ASS!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad heter dom du var med på nyår? :)

2014-01-02 @ 13:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo