1,2,3 vi testar om på nytt med nya tag

Hej! Som ni sett och förmodligen märkt så har jag varit borta från denna blogg " extremt" länge. Jag tappade suget ordentligt och hann inte heller förr den delen med tanke på skolan , hästen, träningen och kompisarna som skulle hinnas med. Men idag fick jag nå ryck och fick lite tankarna på "tänk om". Tänk om jag skulle testa igen bara för att se, för trots allt så är skriva något jag tycker är väldigt roligt. Jag är faktiskt intresserad i att skriva! Mycket förändringar har ju skett sen sist, jag har börjat på gymnasium där jag valt inriktningen Samhälls. Just nu är jag stört nöjd över mitt val och jag tror jag kommer få 3 härliga år på min skola faktiskt! Även fast så mycket är nytt, det är svårt att hitta och ibland till och med lite läskigt, hehe.. 
 
Men både jag och hästen mår bra! Jag är riktigt lycklig, med goa vänner, fin familj och fina djur. Kärleken sökes väl än haha, längtar lite till den dagen kommer ;) Jag tror ni är lite sugna på att höra om Faxen kanske om jag inte har helt fel, well han bor på Kiruna ridklubb och mår alldeles bra! Fem hagkompisar, mat och blir omhändertagen, vem hade inte gillat läget liksom? Haha. Jag och han har ju haft en period nu när det gått spikrakt uppåt, verkligen spikrakt och det gör ju verkligen inte mig någonting alls! Innan sommarlovet i maj sisådär så debuterade jag och Faxen vår första LA debut (riktiga LA debut) i Umeå och det gick överförväntan! Från att rida LC och LB på 57-59% till att gå och rida en LA på 61%. Inte så jätte dåligt va? och jag VET att vi redan nu är bättre och vi kommer bli bättre, men vi har saker att jobba på. Det som är det roliga med ridsporten, det finns alltid något att arbeta med! Faktiskt åker jag nästa helg till Skellefteå för att tävla. Tyvärr finns det inte alls många dressyr tävlingar för ponny här uppe i norr så jag måste åka väldigt långt. Men men , lite får jag i allafall tävla och när jag börjar rida nationellt dvs LA:P1 och såna klasser kommer jag kunna resa lite kortare, det Piteå endast ;)
 
Men vi ser ju nu om det här kommer funka! Jag kommer inte kunna blogga flera inlägg per dag, det går inte ihop i min vardag, tyvärr. Men jag kommer försöka blogga så ofta jag kan och så ska jag se till så att jag tycker det är kul för det är då jag kommer bli motiverad! Skriva är ju som sagt något jag gillar att göra så en blogg är ju inte en jätte dålig idé att ha i den situationen. Men hurrni (som vi säger här i Kiruna), nu ska jag fixa min header, och sen försöka starta om denna blogg. Dock raderar jag inga inlägg eftersom jag vill ha kvar de som "minnen". Allt som skrivits här har ju ändå hänt, varför radera det liksom? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo