Slagsmål

Hejsan hoppsan! Onsdag redan, och endast imorgon går jag skola innan jag drar till Skellefteå för att göra min andra tävlingsdebut i LA. En aning spänd och nervös är jag men jag tycker det ska bli grymt kul!
 
Träningen igår för Eva gick bokstavligen skit. Vill stryka över den och bara glömma men man kan ju inte alltid ha medgångar eller hur? Dock började jag rida skit dåligt i stället för jag blev frustrerad och stressad över att vi ska tävla till helgen och typ inget satt. Där måste jag bli bättre på att veta hur jag ska ta mig ur olika situationer. Men när jag red igenom sista vändan i LA:1 pogrammet kändes det faktiskt bra. Galoppdelen satt väl inte så bra men travdelen tyckte båda jag och Eva var bra. 
 
Jag hoppas det var pga av att jag inte ridit han ordentligare på ett tag pga Smillas tävling förra helgen han var som han var. Han var som inte liksom med mig. Han ville inte sammarbeta och bråkade väldigt mycket. Men efter många om och men tror jag faktiskt vi löste det han och jag och blev lite mer sammansvetsade. Idag har iallafall lill killen blivit skodd och imorgon väntas ännu en Eva träning och sen på fredag far vi. Då får det helt enkelt bära eller brista, men jäkla jag ska kriga och kämpa nu, ska minsann visa vad vi kan ;)
Krigarna som krigade i helg. Dock är inte bilden från tävlingen som ni kanske ser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo